Maine, incepand cu ora 20:30, in direct pe TVR 1, ""U"" Craiova va intalni pe arena ""Ion Oblemenco"" marea rivala, Dinamo. Este un meci al marilor orgolii, fiind stiuta rivalitatea dintre cele doua grupari. Dupa un sezon petrecut in esalonul

Maine, incepand cu ora 20:30, in direct pe TVR 1, ""U"" Craiova va intalni pe arena ""Ion Oblemenco"" marea rivala, Dinamo. Este un meci al marilor orgolii, fiind stiuta rivalitatea dintre cele doua grupari.

Dupa un sezon petrecut in esalonul secund, Craiova va simti din nou gustul dulce al marilor partide. Asteptat cu un vadit interes de intreaga Oltenie, meciul cu Dinamo este mai mult decat o simpla partida de fotbal.
IAD. Patronul Stiintei, Adrian Mititelu, a declarat ca vrea ca Stadionul ""Ion Oblemenco"" sa fie un iad pentru Dinamo, la fel ca si tabela de marcaj, si spera ca dinamovistii sa aiba cosmaruri cand se gandesc la meciul cu echipa sa: ""Jucatorii sunt montati si sper sa fie un meci care sa arate ca Universitatea a renascut cu adevarat"". Si vicepresedintele oltean, Silvian Cristescu, spera intr-un meci bun al alb-albastrilor. ""Ca jucator al Universitatii, cand ai meci cu Dinamo te intepi cu cutitul si nu curge sange. Este un sentiment pe care l-am trait de multe ori si vreau sa-l transmit si actualei echipe"", a spus fostul jucator al Craiovei.
RISC. Fiind cunoscuta ura dintre suporterii celor doua echipe, Jandarmeria din Craiova a hotarat ca la acest meci sa suplimenteze numarul celor care vor veghea la buna desfasurare a meciului. Astfel, nu mai putin de 700 de politisti si jandarmi vor patrula in permanenta prin oras, pentru a preintampina eventualele ciocniri intre grupurile de suporteri.
REVENIRE. La antrenamentul de ieri a participat si mijlocasul Andrei Ionescu, revenit dupa o accidentare grava. Desi parea ca si-a revenit definitiv, acesta a spus ca nu crede ca poate evolua mai mult de zece minute, spunand ca inca mai are mici dureri.

CATALIN MUNTEANU ESTE INCERT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.