Dupa proiectele Partizan si Zidd, Adrian ""Artan"" Plesca respectiv Dan Iliescu au ajuns la concluzia ca pentru Timpuri Noi e nevoie de ceva nou. Revenirea la vechea iubire nu a fost usoara pentru Artan & Dan, care sunt (alaturi de
Dupa proiectele Partizan si Zidd, Adrian ""Artan"" Plesca respectiv Dan Iliescu au ajuns la concluzia ca pentru Timpuri Noi e nevoie de ceva nou. Revenirea la vechea iubire nu a fost usoara pentru Artan & Dan, care sunt (alaturi de Razvan Suedezua€™) personajele cheie din istoria formatiei. A existat teama ca publicul ""sa nu se sperie"" de noile compozitii si de aceea, dintre acestea au fost alese patru piese total diferite, pentru a testa gustul publicului, radiourile. Pentru promovare a fost desemnata ""Umbrela"", un punk rock usor, de vara, iar videoclipul este incitant, dinamic, haios. ""Am vrut ca videoclipul sa fie de sezon, plin cu fete, mult mai multe fete decat au aparut pana la urma. Nu am vrut sa fim noi, formatia in prim-plan, dar pana la urma a iesit bine"" a spus Dan Iliescu. ALEGERE. Tobosarul formatiei este Andrei Barbulescu, cel care a fost in Taxi si Zidd, printre altele. La inregistrarea discului a participat basistul Silviu Sanda, si el fost coleg al lui Iliescu (in Zidd), dar si component al trupelor No. 13 (cunoscuta ca cea mai tare trupa de cover-uri din Romania) si 69. Implicat in prea multe, Silviu nu ""s-a riscat"" sa treaca cu arme si bagaje la Timpuri Noi si a decis sa ramana cu trupele mentionate. In locul lui canta (din ce in ce mai bine) Andrei Filip, din Campina, caracterizat de Dan Iliescu drept ""un baiat cuminte, linistit, talentat"". Revenirea in forta a grupului Timpuri Noi nu este doar in plan concertistic, ci si in cel al inspiratiei creatoare: ""Avem gata, vreo 12-14 piese noi, cu ideile muzicale si textele aferente. Dar deocamdata nu sunt finalizate, dar vor fi gata pana in 2007"" (Dan Iliescu). Back in Business sub ""Umbrela""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.