Regizorul Cristian Nemescu si inginerul de sunet Andrei Toncu au murit intr-un accident rutier ce a avut loc in noaptea de joi spre vineri, pe Podul Eroilor din Bucuresti. Tragedia aminteste de decesul lui Teo Peter, produs in circumstante asemanatoa

Regizorul Cristian Nemescu si inginerul de sunet Andrei Toncu au murit intr-un accident rutier ce a avut loc in noaptea de joi spre vineri, pe Podul Eroilor din Bucuresti. Tragedia aminteste de decesul lui Teo Peter, produs in circumstante asemanatoare.

Cristian Nemescu, in varsta de 27 de ani, si Andrei Toncu, de 28 de ani, se aflau intr-un taxi, cand au fost loviti de un autoturism Porsche Cayenne, care a trecut pe culoarea rosie a semaforului. Accidentul - soldat cu moartea taximetristului Dumitru Arustei, in varsta de 24 de ani, si a celor doi clienti - s-a produs in jurul orei 1:00, pe Splaiul Independentei. Soferul autoturismului Porsche, un cetatean englez in varsta de 29 de ani, a intrat in intersectia de la podul Eroilor si a lovit in plin taximetrul care circula regulamentar, dinspre Academia Militara catre Strada Berzei.
Ipoteza politiei potrivit careia masina de teren Porsche Cayenne trecuse pe rosu este confirmata de un taximetrist care a surprins accidentul in timp ce statea la semafor, pe cealalta parte a Dambovitei. Mai mult, conform unor surse judiciare, taxiul a fost proiectat in panoul publicitar amplasat in fata Salii Radio, dupa care a fost lovit din nou de Porsche. Politistii au stabilit cu greu cine se afla la volanul masinii de teren.
Carol Mihai, un sofer de taxi care a asistat la tragedie, a povestit cum, in timp ce stationa la semaforul rosu, pe celalalt mal al Dambovitei, a auzit o bubuitura puternica si, intorcand capul, a vazut o masina cum zbura prin aer.
AFACERIST BRITANIC. Cele cinci persoane aflate in autoturismul Porsche, patru cetateni englezi si un roman, au fost raniti. Victimele au fost transportate la spital. La fata locului a sosit o masina a pompierilor, cu apa si spuma, precum si doua echipaje de descarcerare, acestea avand nevoie de aproape o ora pentru a scoate din taxi cadavrele celor trei persoane. Cetateanul englez Ali Imran (29 de ani), aflat la volanul autoturismului Porsche, care are resedinta in Dubai - Emiratele Arabe, a fost audiat ieri de politisti. El a declarat ca a venit in Romania cu afaceri, la inceputul acestei saptamani. Ocupantii din autoturismul Porsche Cayenne au fost testati cu aparatul etilotest si au dat probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei. Ambasada Marii Britanii la Bucuresti a luat cunostinta de faptul ca un cetatean englez este implicat intr-un accident soldat cu victime si este cercetat de autoritatile romane.

PROFESIONISTI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.