Liderii PNL si PD au avut in aceasta saptamana o noua tentativa de impacare, sustin surse din ambele partide. Cei care au facut pasul ar fi democratii, care ar fi vrut sa se reasigure ca PNL nu va raspunde cererii conservatorilor de izolare a PD.
Liderii PNL si PD au avut in aceasta saptamana o noua tentativa de impacare, sustin surse din ambele partide.

Cei care au facut pasul ar fi democratii, care ar fi vrut sa se reasigure ca PNL nu va raspunde cererii conservatorilor de izolare a PD. S-a discutat astfel despre ""reincalzirea relatiilor"" si s-a facut o promisiune de pace pana la sfarsitul anului, sustin sursele citate, cand ar putea avea loc si o discutie despre anticipate. ""Parea ca vorbesc impaciuitor si in numele lui Basescu"",
ne-a declarat ieri un lider PNL.
PARITATE. Dinspre PD, informatia vine cu mai multe broderii. S-ar fi discutat ca anticipatele sa aiba loc la inceputul lui 2007, spun democratii, ba chiar si despre o participare egala pe listele parlamentare, ceea ce ar fi, chipurile, o concesie pe care o face PD, avand in vedere ca raportul dintre cele doua formatiuni in sondajele de opinie s-a inversat fata de 2004. Liberalii ar fi cedat, spun aceleasi voci pediste, pentru ca fragila majoritate de la Senat s-ar pierde de tot dupa ce mai muti parlamentari ai Aliantei isi vor pierde mandatul ca urmare a dezvaluirilor CNSAS. Calcul gresit: un parlamentar ADA care isi pierde mandatul va fi inlocuit de urmatorul din lista de candidati ADA. (Oana Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.