Multe lucruri high-tech si aplicatii au fost indesate in telefonul mobil, iar acest lucru pare sa inspire si producatori din alte domenii. Un exemplu este ""banalul"" (candva) mouse al computerului. Inca nu face poze, dar se ingrasa cu tot mai mu
Multe lucruri high-tech si aplicatii au fost indesate in telefonul mobil, iar acest lucru pare sa inspire si producatori din alte domenii. Un exemplu este ""banalul"" (candva) mouse al computerului.

Inca nu face poze, dar se ingrasa cu tot mai multe functii. Logitech a lansat ""Revolution"", o serie de modele pentru desktop si laptop: MX Revolution Laser Cordless si VX RLC Notebook. Functia One-Touch permite selectarea unui cuvant sau a unei fraze dintr-o pagina web sau dintr-un document si cu un click se pot vizualiza rezultatele cautarii pe internet a acelui subiect. O noutate este si rotita din aliaj, MicroGear Precision Scroll Wheel, care se invarte liber pana la sapte secunde, deschizand sute de pagini cu o singura apasare a degetului.
Modelul MX este prevazut cu o a doua rotita, aflata aproape de degetul mare, care poate fi folosita pentru marirea/micsorarea fotografiilor si documentelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.