Interpret
Varsta: 51 de ani Alexandru Andries sustine astazi, la Neptun, un recital in cadrul Festivalului Folk You! care a ajuns la final. Artistul va interpreta in premiera melodii de pe noul sau material discografic pe care il va lansa ofi
Interpret
Varsta: 51 de ani Alexandru Andries sustine astazi, la Neptun, un recital in cadrul Festivalului Folk You! care a ajuns la final. Artistul va interpreta in premiera melodii de pe noul sau material discografic pe care il va lansa oficial in aceasta toamna. Al 42-lea CD al artistului intitulat ""Nimic nu iese asa cum vrei"" cuprinde 15 piese nou-noute si este produs de A&A Records si Alexandru Andries. Indragitul interpret a conceput un album inspirat din perioada anilor ""60-""70, una dintre zonele sale muzicale preferate. Fata de discurile precedente, Andries a folosit mai mult violoncel si pian si mai putin chitara electrica. Grafica albumului cuprinde fotografii ce apartin in totalitate artistului. Pentru concertul si premiera din aceasta seara, Jurnalul National il declara pe Alexandru Andries ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.