Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur si-a criticat ieri, la Mamaia, la scoala de vara a tineretului liberal, atat colegii de partid, cat si pe cei de alianta si de coalitie. Flutur i-a clasificat pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban care,
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur si-a criticat ieri, la Mamaia, la scoala de vara a tineretului liberal, atat colegii de partid, cat si pe cei de alianta si de coalitie.

Flutur i-a clasificat pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban care, in zilele anterioare criticasera PD si pe presedintele Basescu, la categoria celor care dau ""dude la malul marii"". Flutur a cerut liberalilor si democratilor sa faca mai multe eforturi sa nu se mai critice intre ei. ""Mai putin Red Bull in Alianta, sa nu mai iesim si sa ne criticam intre noi. Sa nu mai vorbim despre oameni cu care am castigat alegerile, fie ei si presedintele Romaniei"", a spus Flutur. El considera necesar ca cele doua partide ale Aliantei sa ""elimine concurenta dintre ele"", iar in perioada urmatoare Alianta D.A. sa faca evaluarea realizarilor guvernarii sale. ""Sa ne intalnim si sa stam si sapte ore daca este nevoie pentru a ne spune ce avem de spus"", a mai aratat Flutur. Aceeasi unitate ar trebui sa existe si in interiorul Coalitiei de guvernamant. ""Sa nu mai vina nimeni sa spuna ca face alianta cu PSD. Daca vrem sa facem un by pass la jumatatea mandatului asta inseamna tradare, iar toti liderii care vorbesc despre alte aliante ar trebui eliminati din coalitie si din viata politica"", a mai spus Flutur. Dupa premierul Tariceanu, Gheorghe Flutur este al doilea membru al conducerii liberale care sustine necesitatea alegerilor anticipate in cazul in care, in urma ""dosariadei"", majoritatea parlamentara nu va mai fi intrunita. ""Cred ca in acest caz alegerile anticipate sunt o urgenta"", a incheiat Flutur. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.