Dinamo va da piept cu grecii de la Xanthi Skoda, primul meci in deplasare, in timp ce Rapid va intalni pe Nacional Madeira, din Portugalia, turul urmand a se desfasura pe teren propriu. Meciurile sunt programate la 14, respectiv la 28 septembrie.

Dupa ce au trecut cate doua tururi preliminare, Dinamo si Rapid au ajuns pe tabloul principal al Cupei UEFA, mai avand un singur hop pana la accederea in grupe, acolo unde au ajuns si editia trecuta. In urma tragerii la sorti de ieri, de la Monte Carlo, ambele reprezentante au sanse mari de calificare.
DINAMO. ""Ros-albii"" vor intalni pe Xanthi Skoda, locul 5 in campionatul Greciei sezonul trecut. Dinamo, care a fost cap de serie, se poate spune ca a avut sansa, celelalte echipe pe care le-ar fi putut intalni fiind Tottenham Hotspur, FC Groningen, FC Sion sau Ruzomberok. ""Se putea si mai rau, de exemplu Tottenham. Nu avem nici o informatie despre Xanthi, dar important este ca jucam primul meci in deplasare si este timp pentru corectii din jocul echipei. Indiferent de numele adversarului, Dinamo trebuie sa faca ce si-a propus, adica atingerea pentru al doilea an consecutiv a grupelor UEFA si, daca se poate, depasirea lor"", a declarat presedintele Nicolae Badea. ""Plecam de la egal la egal. Nu a fost rea tragerea"", a adaugat si unul dintre actionari, Vasile Turcu.

GOLGETER. Buga si reusita sa contra celor de la Sarajevo