Medicul Adrian Streinu-Cercel a fost pus ieri sub invinuire de procurorii anticoruptie, in dosarul mitei de peste patru milioane de euro pentru care este anchetat colegul sau de breasla Serban Bradisteanu. Surse judiciare ne-au declarat ca Streinu-
Medicul Adrian Streinu-Cercel a fost pus ieri sub invinuire de procurorii anticoruptie, in dosarul mitei de peste patru milioane de euro pentru care este anchetat colegul sau de breasla Serban Bradisteanu.
Surse judiciare ne-au declarat ca Streinu-Cercel a facut parte din comisia care a organizat licitata ""mituita"" pentru aparatura medicala destinata spitalelor penitenciar din Romania. Medicul este cercetat pentru abuz in serviciu, pe motiv ca nu si-ar fi indeplinit atributiile de membru al comisiei de licitatii, lasand totul in seama lui Bradisteanu. Streinu-Cercel a fost audiat la DNA timp de patru ore si a sustinut ca a prezentat procurorilor ""pasii de derulare a licitatiei"". Medicul si-a exprimat speranta ca anchetatorii au inteles faptul ca nu a comis nici o ilegalitate ca membru al comisiei respective. In acest dosar, Serban Bradisteanu este acuzat ca ar fi primit o spaga de 4,2 milioane de euro, printr-un off-shore din Insulele Virgine Britanice, de la o firma austriaco-elvetiana care dorea sa castige licitatia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.