Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, va fi anchetat de Parchet ca a fraudat bugetul de stat cu 700 miliarde de lei vechi, prin savarsirea mai multor infractiuni. Insa omul de afaceri neaga si spune ca totul este o facatura pusa la cale de

Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, va fi anchetat de Parchet ca a fraudat bugetul de stat cu 700 miliarde de lei vechi, prin savarsirea mai multor infractiuni. Insa omul de afaceri neaga si spune ca totul este o facatura pusa la cale de dusmani.

Dosarul Mititelu a ajuns la Parchet, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dar si pe internet, unde circula sub forma unui Armageddon, ce poate fi accesat la adresa http://adimititelu.googlepages.com/. Este vorba despre acuzatii grave, care, daca se vor dovedi, ii vor aduce lui Mititelu ani buni de puscarie.
IMOBILIARE.Mititelu a facut 700 miliarde de lei vechi, bani negri din afaceri ilegale, fentand statul. Mai mult de jumatate din acesti bani, peste 411 miliarde de lei vechi, provin dintr-o tranzactie imobiliara. A preluat un teren de 23,5 hectare de la Pomicola Dolj, cu 0,1 euro/mp, in conditiile in care pretul la care acesta se tranzactiona pe piata era de 50 de euro/mp. Finantele Publice din Dolj au trimis o plangere catre Parchet, prin care solicita punerea in miscare a actiunii penale impotriva lui Mititelu si a partenerilor de afaceri ai acestuia, pentru ""scoaterea in mod nelegal din proprietatea publica a terenului. Tot din tranzactii imobiliare, patronul clubului craiovean a mai tras o teapa statului, de 20 de miliarde de lei vechi, prin preluarea ilegala a unor constructii si plantatii tot de la Pomicola Dolj"".

ONLINE. Acest facsimil poate fi citit pe net, alaturi de alte doua


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.