Interpretul detectivului Horatio Crane din serialul ""CSI: Miami"" a devenit cunoscut publicului datorita rolului din serialul ""NYPD Blue"", pentru care a primit un Glob de Aur in 1994. Insa consacrarea i-a adus-o serialul ""CSI: Miami"". De alt

Interpretul detectivului Horatio Crane din serialul ""CSI: Miami"" a devenit cunoscut publicului datorita rolului din serialul ""NYPD Blue"", pentru care a primit un Glob de Aur in 1994.

Insa consacrarea i-a adus-o serialul ""CSI: Miami"". De altfel, in cea mai mare parte, rolurile pe care David Caruso le-a primit au fost cele de politist. Si nu degeaba, pentru ca, printre numeroasele job-uri pe care le-a avut inainte de a deveni actor, Caruso a lucrat si ca politist la o sectie din New York. ""Imi amintesc ca faceam slalom printre job-uri si, in cele din urma, m-am angajat la o sectie de politie din New York"", a mentionat David. Actorul a declarat ca, dupa ce a aparut intr-o reclama la cafea, nu a mai avut legatura cu lumea showbizz-ului o perioada lunga.

EXPERIENTA. Actorul in varsta de 50 de ani crede ca perioada in care a lucrat ca politist l-a ajutat foarte mult in cariera actoriceasca: ""Am avut ocazia sa simt pe pielea mea cum este munca intr-o sectie de politie si am aflat foarte multe secrete care mi-au fost de folos pe platourile de filmare"". Cand nu filmeaza, Caruso se ocupa de propria firma de haine si mobila, renumita in SUA. Spre deosebire de personajul sau din ""CSI: Miami"", viata personala a actorului este tumultuoasa, acesta avand nu mai putin de trei mariaje esuate si o relatie cu o femeie mult mai tanara. El are doi copii: Greta, de 22 de ani, si Anthony, de aproape un anisor.
S.W.A.T. Caruso nu este singurul politist cu experienta din serialul difuzat de Pro TV. Producatorii folosesc pe post de actori o echipa S.W.A.T. din departamentul de Politie din L.A. specializata in arme si tactici. Duane Clark, regizorul serialului ""CSI: Miami"", considera ca aceste aparitii episodice ale baietilor de la S.W.A.T. aduc un plus de veridicitate serialului. Un mare avantaj al folosirii lor pe post de actori este ca ei nu mai trebuie invatati sa tina o arma in mana, deoarece, evident, asta este meseria lor, spune glumet regizorul.

NEWS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.