O vorba din batrani spune ca ""Dragostea trece prin stomac"". Ce mai vrea sa zica si treaba asta? Ca daca iubesti nu ti se mai face foame? Sau invers, adica ai manca nonstop? Cert este un lucru: nu de putine ori se pune semnul egal in

O vorba din batrani spune ca ""Dragostea trece prin stomac"". Ce mai vrea sa zica si treaba asta? Ca daca iubesti nu ti se mai face foame? Sau invers, adica ai manca nonstop?

Cert este un lucru: nu de putine ori se pune semnul egal intre dragoste si mancare. Altfel cum s-ar fi descoperit ca, vezi Doamne, telina are acelasi efect ca pastilele Viagra sau ca (virgula) ciocolata are efect afrodiziac?

TRATAT DE MAGIE. Ca intre mancare si dragoste exista o stransa legatura ne sugereaza si cartea ""Barbat hranit, barbat cucerit"". Conform acestui mic ""tratat de magie culinara"", inima unui barbat poate fi cucerita cu un anumit tip de mancare. Adica, de exemplu, un macho-man prefera mancarurile calde in detrimentul celor reci. Ii plac, de asemenea, sarmalele sau tocaturile variate cu usturoi. Dupa ce ti se spune ce sa folosesti si ce nu pentru a-i gati acestui tip de barbat, cartea iti ofera si o serie de retete. Asa se intampla si cu celelalte tipuri de barbati: intelectualul, familistul, sportivul, lupul singuratic, baiatul de cartier, boemul, dandy-ul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.