Directorul Teatrului National ""Radu Stanca"" din Sibiu
Varsta: 48 de ani Teatrul National ""Radu Stanca"" din Sibiu va primi de la Ministerul Culturii si Cultelor o suma de peste 600.000 de euro, pentru pregatirea a sase proiecte care se vor
Directorul Teatrului National ""Radu Stanca"" din Sibiu
Varsta: 48 de ani Teatrul National ""Radu Stanca"" din Sibiu va primi de la Ministerul Culturii si Cultelor o suma de peste 600.000 de euro, pentru pregatirea a sase proiecte care se vor desfasura in 2007, in cadrul programului ""Sibiu-Capitala Culturala Europeana"". Teatrul va ocupa un loc important intre evenimentele care se vor desfasura la Sibiu anul viitor. ""Asteptam pana la sfarsitul lunii acesti bani, pentru ca am facut eforturi imense pe cont propriu si suntem imprumutati in toate partile"", ne-a declarat Constantin Chiriac, directorul Teatrului. Pentru meritele sale exceptionale ca om de teatru polivalent si organizator de evenimente teatrale si pentru obtinerea acestei finantari, Jurnalul National il declara pe Constantin Chiriac ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.