Dupa ce si-a rezolvat situatia cu selectionerul Victor Piturca, care il exclusese din lot dupa actele de indisciplina petrecute la turneul efectuat de echipa nationala in SUA, Adrian Mutu are noi probleme. RECIDIVIST. In urma cu un an, lui Mutu i s-
Dupa ce si-a rezolvat situatia cu selectionerul Victor Piturca, care il exclusese din lot dupa actele de indisciplina petrecute la turneul efectuat de echipa nationala in SUA, Adrian Mutu are noi probleme.
RECIDIVIST. In urma cu un an, lui Mutu i s-a retinut carnetul de conducere, in Bucuresti, pentru ca n-a vrut sa opreasca la semnalul agentului de circulatie. Intre timp a venit si randul politiei italiene sa-l ""deposedeze"" de permis. La volanul unui Ferrari, internationalul roman a fost surprins de radar, pe o autostrada de langa Bologna, circuland cu 205 kilometri la ora, desi viteza limita era de 130 km la ora. Acestuia i s-a retinut carnetul de conducere si a fost amendat cu 357 de euro, aplicandu-i-se si 10 puncte penalizare.
ARBITRI. Partida de debut a reprezentativei Romaniei in preliminariile CE 2008, contra Bulgariei, va fi arbitrata de o brigada din Italia, avandu-l la centru pe Stefano Farina. El va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Paolo Calcagano si Alessandro Lion. Meciul din 2 septembrie va avea loc la Constanta, cu incepere de la ora 21:00, si va fi transmis in direct de TVR 1.
ALBANIA. La numai patru zile dupa partida cu bulgarii, elevii lui Victor Piturca vor disputa cea de-a doua partida din grupa G, impotriva Albaniei. Partida de la Tirana va fi condusa de o brigada din Portugalia, avandu-l la centru pe Olegario Manuel Bartolo Faustino Benquerenca, ajutat la cele doua tuse de Jose Carlos Neves Ramalho si Joao Ferreira do Santos. Reunirea lotului pentru aceste doua partide va avea loc luni, 28 august, la ora 11:00, la Casa Fotbalului. La ora 10:45, selectionerul Victor Piturca va sustine o conferinta de presa. Dupa reunire, ""tricolorii"" vor pleca cu autocarul spre Mamaia. (Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.