Acolo - reduceri cu 1.000 de euro. Dincolo - 2.000. Alta firma iti da cinci ani garantie. Alteia ii face reclama vecinul de la cinci, pisalogul ala, daa€™ poate ca se pricepe, ca e mecanic. Ce sa-ti cumperi? Admitand ca anul ast

Acolo - reduceri cu 1.000 de euro. Dincolo - 2.000. Alta firma iti da cinci ani garantie. Alteia ii face reclama vecinul de la cinci, pisalogul ala, daa€™ poate ca se pricepe, ca e mecanic. Ce sa-ti cumperi?

Admitand ca anul asta ai taiat marea de pe lista, ca in sfarsit aia mare a crapat si ti-a lasat parceluta iei, pe care o vinzia€¦ Ce sa cumperi? Ce cumpara altii in materie de masini? Sa vedema€¦

CRESTERE. Vanzarile de autoturisme noi pe piata romaneasca au avansat cu 12,4% in primele sapte luni ale acestui an fata de intervalul similar al anului trecut, la 145.154 de unitati, potrivit datelor transmise de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).
Automobile Dacia a consemnat vanzari in stagnare. Compania a vandut 60.537 de masini, cu 248 mai mult ca in perioada ianuarie-iulie 2006, inregistrand o cota de piata de 41,7%, in scadere cu cinci puncte procentuale. Vanzarile Daewoo s-au restrans cu 6,5%. Cota de piata a producatorului de la Craiova s-a diminuat cu aproape doua puncte procentuale, pana la 9,4%.
Pe segmentul de import conduce, ca si in primele sapte luni din 2005, Renault, cu vanzari in scadere cu 5,3%, pana la 11.834 de unitati. Urmatoarele doua pozitii sunt ocupate, ca si anul trecut, de Skoda, cu vanzari in crestere cu 35,9%, respectiv de Volkswagen, cu un avans de 40,9%. Peugeot s-a mentinut pe pozitia a patra, urmat de Opel, care a urcat o pozitie, dupa ce a facut trocada cu Ford.

TOP. In clasamentul pe modele conduce, ca si in 2005, Renault Clio - 7.535 de unitati, urmat de Skoda Octavia Tour - in urcare doua pozitii, pana la 3.810 unitati. Renault Megane a coborat o pozitie, pana pe locul al treilea, iar pe patru e Skoda Fabia

LA VOLAN


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.