Mai sunt cateva zile si la sfarsitul saptamanii se vor epuiza biletele de 35 RON pentru festivalul din Vama Veche, ce va avea loc in perioada 1-3 septembrie. Ultimele bilete se gasesc la magazinele Diverta, librariile Humanitas si agentiile CFR din t

Mai sunt cateva zile si la sfarsitul saptamanii se vor epuiza biletele de 35 RON pentru festivalul din Vama Veche, ce va avea loc in perioada 1-3 septembrie. Ultimele bilete se gasesc la magazinele Diverta, librariile Humanitas si agentiile CFR din tara.

Recent s-a ""batut in cuie"" programul Stufstock 4, unde va canta pentru prima oara legendarul grup Phoenix. Referitor la aceasta participare, Nicu Covaci a spus: ""Sper ca pentru cei tineri, Stufstock sa insemne ceea ce, candva, Woodstock a insemnat pentru mine"". Dupa cum se stie, la editia din acest an a festivalului vor fi doua locatii, la Marina Park, unde sunt doua scene pe care se canta alternativ, intre 5:00 dupa-amiaza si 3:00 dimineata, si Scena Shoni, de la 8:00 seara pana aproape de miezul noptii.

MAI SCUMP. In randurile ce urmeaza, sa-i enumeram pe cei mai interesanti artisti care vor canta in Vama la Stufstock 4: vineri: Buricul Pamantului, Blazzaj, Z.O.B., E.M.I.L., Kumm, Timpuri noi, Subscribe, Urma si OCS - pe scena A, Tapinarii, Doru Stanculescu & Sorin Minghiat, Alexe Andries, Nicu Alifantis - scena Shoni; sambata: Travka, Magica, IPR, Altar, Phoenix, Gandul Matei, Luna Amara - pe scena A, Kampec Dolores, Mahala Rai Banda - scena Shoni. Duminica dis-de-dimineata, intre 5:30 si 6:30, pe o scena amenajata pe plaja va avea loc un ""concert de rasarit"" cu Endless Zone, iar dupa-amiaza, de la ora 17:00, in Marina Park vor incepe sa se auda acorduri de jazz si blues cu Za Duf, Butterflies in My Stomach, Cri Gri, Bega Blues Band, Teamsters, Iordache & Friends, Lucian Ban cu Alex Harding si invitatii lor, ""Sir"" Vali Racila si Al Jawala. Ultima seara a festivalului se va incheia cu un jam session de jazz si blues la Shoni. Incepand de saptamana viitoare si pana incepe festivalul, in Vama Veche, la Libraria Humanitas, la Restaurantul La Frontiera si la terasa Papa la Shoni, se pun in vanzare biletele de 50 RON. De asemenea, pe site-ul www.bilete.ro biletele de 35 RON se vor vinde pana la lichidarea stocului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.