Seful Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti, procurorul Anuta Bucur, este cercetat de procurorii anticoruptie sub acuzatia de luare de mita in forma continuata. Potrivit legii, procurorii DNA au solicitat ieri Consiliului Superior al M
Seful Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti, procurorul Anuta Bucur, este cercetat de procurorii anticoruptie sub acuzatia de luare de mita in forma continuata.

Potrivit legii, procurorii DNA au solicitat ieri Consiliului Superior al Magistraturii avizul pentru retinerea ei pe o perioada de 24 de ore. Cererea a fost discutata in sedinta secreta de membrii Comisiei pentru procurori din cadrul CSM si, potrivit surselor noastre, Consiliul si-a dat acordul pentru retinerea magistratului acuzat de coruptie. Departamentul National Anticoruptie, prin purtatorul de cuvant, a refuzat sa faca vreun comentariu legat de acest caz aflat in plina desfasurare. Conform unor surse judiciare, procurorul Anuta Bucur ar fi pretins si primit, in repetate randuri, sume de bani pentru a musamaliza anumite dosare prin solutii de neincepere a urmaririi penale (NUP).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.