Vacantele cu cheia de gat si vacantele petrecute la bunici sunt doua simboluri ce reprezinta copilaria mai multor generatii. Fie ca se impleteau ori erau separate, fiecare in parte trezeste un potop de nostalgii legate de libertatea copilariei. V

Vacantele cu cheia de gat si vacantele petrecute la bunici sunt doua simboluri ce reprezinta copilaria mai multor generatii. Fie ca se impleteau ori erau separate, fiecare in parte trezeste un potop de nostalgii legate de libertatea copilariei.

Vacantele ""generatia cu cheia de gat"" sunt puzzle-uri uriase compuse din amintiri. Am rascolit prin podul copilariei, impreuna cu oameni care au devenit intre timp celebri. Ii vedem sau ii citim zilnic, le comentam gesturile si atitudinea, fara sa stim cine sunt. Sunt copii cu cheia de gat, care s-au facut mari. De la fiecare dintre ei, fara exceptie, la prima intrebare: ""Ati fost copil cu cheia de gat?"" am primit un raspuns plin de-o mandrie nostalgica si de incantarea ce inca razbate din copilul din ei: ""Da! Am fost!"".

JOACA. Simona Gherghe: ""Saream pana imi stricam coditele""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.