Cel mai iubit motan se intoarce cu noi aventuri Daca va era dor de celebrul motan, in aceasta saptamana il puteti vedea, in avanpremiera. Garfield se intoarce cu o noua serie de aventuri. CALATORIA. Garfield, motanul preferat al Americii, vine

Cel mai iubit motan se intoarce cu noi aventuri

Daca va era dor de celebrul motan, in aceasta saptamana il puteti vedea, in avanpremiera. Garfield se intoarce cu o noua serie de aventuri.

CALATORIA. Garfield, motanul preferat al Americii, vine in Europa! El va calatori peste lacul cel mare (alaturi de tovarasul sau canin, Odie) pentru a-i face o surpriza stapanului sau, Jon Arbuckle (Breckin Meyer), aflat la Londra pentru a o cere in casatorie pe iubita lui, medicul veterinar Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt). Pe taramul lui Big Ben, al Palatului Buckingham, al Scotland Yard-ului si al pestelui cu cartofi, invazia lui Garfield in Marea Britanie ia dimensiunile unei povesti precum ""Print si cersetor"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.