La cea de-a 58-a editie a Creative Arts Emmy Awards, desfasurata in acest week-end, filmul de animatie ""Familia Simpson"" (foto) a castigat Premiul Emmy pentru cel mai bun serial de animatie difuzat in prime-time in Statele Unite. Simpsonii si-a
La cea de-a 58-a editie a Creative Arts Emmy Awards, desfasurata in acest week-end, filmul de animatie ""Familia Simpson"" (foto) a castigat Premiul Emmy pentru cel mai bun serial de animatie difuzat in prime-time in Statele Unite.

Simpsonii si-au adjudecat acest premiu pentru ca juriul s-a ferit sa-l dea serialului ""South Park"" pentru un episod satira la adresa scientologiei si a lui Tom Cruise. Astfel, acesta este al noualea an in care ""The Simpsons"" a fost desemnat cel mai bun show animat. Ceremonia este un fel de preambul al Premiilor Primetime Emmy, ce vor fi decernate la 27 august. (Cristina Ologeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.