Canon MV890 Canon MV890 este o camera entry-level de inalta rezolutie cu filmare tip 16:9 wide, dar si filmare normala tip 4:3. Ce este surprinzator la aceasta camera este zoom-ul optic destul de mare de 22x. Camera beneficiaza de sistemul Can

Canon MV890

Canon MV890 este o camera entry-level de inalta rezolutie cu filmare tip 16:9 wide, dar si filmare normala tip 4:3. Ce este surprinzator la aceasta camera este zoom-ul optic destul de mare de 22x. Camera beneficiaza de sistemul Canon DIGIC DV, astfel incat culorile sunt intense, stralucitoare si pline de realism. Folosind modul Easy, functiile camerei sunt simplificate, astfel incat oricine sa poata realiza filme intr-un mod foarte simplu si fara cunostinte suplimentare. Cum lentilele sunt partea cea mai importanta la o camera video, cei de la Canon s-au gandit foarte bine protejandu-le printr-un capac de plastic integrat. Camera beneficiaza si de intrare de microfon, iar captura nu se poate face decat cu ajutorul unei placi de captura sau unui TV tuner.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.