Antrenorul secund al Stelei, Catalin Necula, a asistat sambata seara la ultimul meci sustinut de Standard Liege in campionat, 1-1 la Genk. Acesta a revenit destul de ingrijorat in tara, constatand ca echipa lui Boskamp e in revenire de forma.

Antrenorul secund al Stelei, Catalin Necula, a asistat sambata seara la ultimul meci sustinut de Standard Liege in campionat, 1-1 la Genk. Acesta a revenit destul de ingrijorat in tara, constatand ca echipa
lui Boskamp e in revenire
de forma.

Cele doua adversare care se vor intalni miercuri seara, de la ora 20:30, pe stadionul Lia Manoliu, in mansa secunda a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, s-au spionat reciproc. Meciul Steaua - FC Vaslui a fost urmarit de antrenorul secund al lui Standard, Frans Masson.
CONCLUZII. Contactat de site-ul oficial al gruparii belgiene, Catalin Necula a acceptat sa dezvaluie cateva dintre observatiile notate dupa remiza obtinuta de echipa lui Johan Boskamp la Genk. ""Reintrarea americanului Onyewu este un element esential. El a adus soliditate in aparare si a redat increderea. As fi preferat sa-si prelungeasca absenta cu cateva zile"", a comentat tehnicianul stelist revenirea internationalului american in centrul defensivei lui Standard, dupa o indelungata absenta. ""Aceasta echipa nu are nimic de-a face cu cea pe care am vazut-o la Lokeren, mai ales in planul organizarii. Standard a progresat, iar obtinerea calificarii va fi mai grea decat am prevazut in seara meciului tur"", a spus Necula.
TEAMA. Pe de alta parte, antrenorul principal al belgienilor, Johan Boskamp se teme ca nu ar putea conta pe croatul Rapaici, supus aseara unui ultim control medical. ""Nu prea am solutii ofensive in contextul in care De Camargo mai are 15 zile de indisponibilitate, iar Conceicao o luna"", a spus Boskamp. Prezent la Bucuresti, secundul lui Standard, Frans Masson s-a aratat ingrijorat de canicula care a pus stapanire pe capitala Romaniei: ""A fost foate cald. Au fost 36 de grade Celsius si umiditatea era de 80%. Din fericire, pentru miercuri se anunta cu zece grade mai putin"".

FLUIERA POLL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.