Partida de joi din turul II preliminar al Cupei UEFA este obiectivul principal al rapidistilor, insa suporterii nu se inghesuisera pana ieri la casele de bilete, desi meciul se anunta foarte dificil. Startul ezitant de sezon il pune pe ganduri p

Partida de joi din turul II preliminar al Cupei UEFA este obiectivul principal al rapidistilor, insa suporterii nu se inghesuisera pana ieri la casele de bilete, desi meciul se anunta foarte dificil.

Startul ezitant de sezon il pune pe ganduri pe antrenorul Razvan Lucescu, in perspectiva returului de joi cu FK Sarajevo, din turul II preli-minar al Cupei UEFA.
ATITUDINE. Dupa 0-1 in prima mansa, giulestenii au mai disputat doua partide in Liga 1, ambele terminate la egalitate, 0-0 in deplasare, cu Poli Timisoara, si 1-1 pe teren propriu, cu ""U"" Craiova. Cu toate acestea, Lucescu junior lasa impresia ca stapaneste situatia: ""Meciul de la Sarajevo a fost cel mai slab al nostru. Nu stiu daca 0-0 m-ar fi multumit. Dar am pierdut pana la urma. A contat si eliminarea lui Marius Constantin. Chiar si asa, cu atitudinea de la ultimele doua jocuri din campionat, joi putem intoarce rezultatul si sa ne calificam"". In locul lui Marius Constantin, cu Sarajevo va juca Sapunaru, care revine dupa accidentarea suferita in Bosnia.
INCREDERE. Chiar daca i-a scos peri albi cu ratarile, Razvan Lucescu ii acorda in continuare incredere lui Ianis Zicu. ""Eu sunt multumit de el. Sunt convins ca or sa vina si golurile"", a spus tehnicianul visiniilor, completat si de Zicu: ""Faptul ca Razvan ma sustine imi da incredere. Nu-l voi dezamagi"".

ARBITRI DIN BELGIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.