Un cersetor roman din Paris a ajuns subiect de senzatie in paginile prestigioasei publicatii International Herald Tribune. Intr-un articol amplu ilustrat, pe site-ul ziarului, cu 26 de fotografii, fostul patron de firma ale carui bunuri incap acum in

Un cersetor roman din Paris a ajuns subiect de senzatie in paginile prestigioasei publicatii International Herald Tribune. Intr-un articol amplu ilustrat, pe site-ul ziarului, cu 26 de fotografii, fostul patron de firma ale carui bunuri incap acum intr-un carucior de piata isi spune povestea. Numai ca nu totul se potriveste cu varianta ""de acasa"".

Are 49 de ani, dar arata de 60. Barbos, coliliu, imbracat saracacios, barbatul care cerseste asistat de un iepuras alb pe treptele metroului parizian le-a atras atentia jurnalistilor de la publicatia International Herald Tribune. ""Viata mea e un roman"", le-a spus romanul, si i-a si convins, pentru ca povestea sa a aparut pe larg in paginile ziarului, insotita de numeroase fotografii.

ADAPTAT. La 49 de ani, romanul a invatat sa se
descurce cu bani putini


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.