Inaintea returului cu Standard, care ar putea readuce Steaua in Liga Campionilor dupa 10 ani, Cosmin Olaroiu a odihnit o parte dintre titulari, insa Vasluiul a dat emotii. Gheorghiu a deschis scorul (a€™22), insa impacarea cu publicul a
Inaintea returului cu Standard, care ar putea readuce Steaua in Liga Campionilor dupa 10 ani, Cosmin Olaroiu a odihnit o parte dintre titulari, insa Vasluiul a dat emotii.

Gheorghiu a deschis scorul (a€™22), insa impacarea cu publicul a adus-o Badea (a€™45). Dupa pauza au fost cele doua penalty-uri, scoase de Cristocea si transformate de Dica (a€™51 si a€™66), eliminarea aceluiasi Badea (a€™52) si senzatia ca Steaua a facut un antrenament util. Dupa primul penalty, fostul finantator al Vasluiului, Adrian Porumboiu, a parasit nervos oficiala, sugerand ca arbitrul a gresit. ""A fost penalty clar. Insa de acum incep emotiile pentru Liga"", a spus, la final, patronul Stelei, Gigi Becali. La meci a fost si un trimis de la Standard, care a declarat: ""Steaua a dovedit aceleasi calitati. Este clar ca e favorita"". (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.