Campioana a tremurat timp de 46 de minute in fata celor de la FC Vaslui, intr-un meci rezolvat, pana la urma, de agilitatea ex-vasluianului Vali Badea si, mai ales, de eficacitatea si de clasa tot mai evidenta a cuplului Vasilica Cristocea - Nicola

Campioana a tremurat timp de 46 de minute in fata celor de la FC Vaslui, intr-un meci rezolvat, pana la urma, de agilitatea ex-vasluianului Vali Badea si, mai ales, de eficacitatea si de clasa tot mai evidenta a cuplului Vasilica Cristocea - Nicolae Dica.

Golul fostului bacauan, Adrian Gheorghiu, din minutul 22, a dejucat planurile ros-albastrilor, care vizau un meci lejer inaintea marii confruntari de miercuri seara, cu Standard Liege, pentru intrarea in grupele Ligii Campionilor.
NORMALITATE. Plini de sperante, moldovenii lui Gigi Multescu au primit o grea lovitura in cel de-al doilea minut al prelungirilor primei reprize, cand Valentin Badea a egalat. Dupa pauza, in doar 16 minute, Steaua a facut 3-1, gratie unor faze gandite excelent de mijlocasul stanga, Vasilica Cristocea, care a obtinut doua penalty-uri transformate cu sange rece de killer-ul perfect al gazdelor, Nicolae Dica. In minutul 53, eroul Stelei din prima repriza, Vali Badea, a fost eliminat de arbitrul Lucian Dan pentru doua cartonase galbene. Antrenorul stelist Cosmin Olaroiu i-a menajat pe Daniel Oprita, Sorin Paraschiv, Dorin Goian si Petre Marin, ultimii doi nefiind trecuti nici macar pe lista rezervelor. Olaroiu l-a titularizat insa pe Sorin Ghionea, suspendat pentru meciul de miercuri.
EMOTII. Extrem de relaxat pe durata jocului cu moldovenii, patronul Stelei, Gigi Becali, era cu gandul la intalnirea cu belgienii: ""Au mai ramas cateva zile pe care le numar. Am emotii si acum, dar voi avea emotii si mai mari in ziua meciului"", a declarat Becali. Despre partida cu FC Vaslui, boss-ul din Ghencea a spus: ""A fost o victorie lejera. N-am avut nici o emotie la 0-1. Daca si cu Vaslui, acasa, avem emotii, atunci ce pretentii sa mai avem la fotbalul mare?"". Becali nu l-a uitat pe presedintele Traian Basescu: ""Chiar daca nu vine miercuri seara la meci, ar fi bine sa se intample ca dupa meciul cu Rapid, sa ne calificam si sa petrecem dupa aceea"".

VALENTIN BADEA, INGER SI DEMON


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.