Circula pe internet, cu mare success, un mail care anunta faptul ca Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, a fost impuscat de un soldat israelian. Este o capcana, fiind vorba de un mail care poate transforma computerul celor creduli intr-o
Circula pe internet, cu mare success, un mail care anunta faptul ca Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, a fost impuscat de un soldat israelian.

Este o capcana, fiind vorba de un mail care poate transforma computerul celor creduli intr-o unealta a ""baietilor rai"". Mail-ul cu pricina pare a veni de la prestigiosul BBC (bbc.italy2006@bbc.com) si se prezinta cu un atasament, necfotos.zip. Acesta contine o imagine a lui Berlusconi (silvio01.gif) precum si fisierul silvio02.pif care va executa un cod malitios in computerul victimei. Potrivit SophosLabs este vorba de un troian Dloadr-ALM. Printre titlurile descoperite: ""Berlusconi la morte"", ""Berlusconi Tragedia"". (Alexandru Radescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.