Oltenii au promis ca nu pierd in Giulesti, si asa s-a intamplat, reusind o remiza in fata unei echipe care nu se regaseste. Desi putini l-au crezut, Adrian Mititelu a avut dreptate. ""Nu pierdem in Giulesti. O sa vedeti"", spunea patronul Unive

Oltenii au promis ca nu pierd in Giulesti, si asa s-a intamplat, reusind o remiza in fata unei echipe care nu se regaseste.

Desi putini l-au crezut, Adrian Mititelu a avut dreptate. ""Nu pierdem in Giulesti. O sa vedeti"", spunea patronul Universitatii dupa primul succes in Liga 1, etapa trecuta, 3-1 cu FC Arges.
GHINION. Meciul a inceput surprinzator, iar oltenii au deschis scorul prin Lucian Parvu (a€™8). Portarul rapidist, Dani Coman, a parat sutul lui Parvu scapat singur. Dincolo, Badoi si mai ales Zicu au irosit sansa egalarii. Oaspetii au avut ghinion in minutul 34, atunci cand tot Parvu a scapat singur, Coman a iesit in afara careului, insa atacantul oltean a trimis pe langa poarta goala.
INSPIRATIE. ""Ba, ce aveti, sunteti nebuni?"", le striga Razvan Lucescu elevilor sai. Dupa reluare, asa cum s-a intamplat la fiecare meci al giulestenilor, a fost si un pui de scandal, atunci cand Marius Constantin a lovit cu cotul. A venit inspiratia tehnicianului visiniilor, care l-a introdus pe Viorel Moldovan, acesta egaland la prima atingere de balon (a€™57). Craioveanul Gaman a fost eliminat (a€™82). De precizat ca ambele goluri au fost precedate de pozitii de ofsaid. La final, patronul Adrian Mititelu urma sa le achite oltenilor prima de 20.000 de euro promisa in cazul unui meci egal. De partea cealalta, Rapid a aratat aceleasi slabiciuni, Razvan Lucescu avand destule ganduri inainte de returul cu NK Sarajevo, de joi, din Cupa UEFA.

ETAPA 4


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.