Deputatul PNL de Valcea Emilian Francu a inaintat secretarului general al partidului, Dan Motreaunu, o scrisoare in care neaga ca ar fi fost colaborator al Securitatii. Desi a recunoscut public ca a avut ""relatii de serviciu"" cu Securitatea, el
Deputatul PNL de Valcea Emilian Francu a inaintat secretarului general al partidului, Dan Motreaunu, o scrisoare in care neaga ca ar fi fost colaborator al Securitatii.

Desi a recunoscut public ca a avut ""relatii de serviciu"" cu Securitatea, el sustine in continuare ca nu a semnat angajament. ""Nu am primit foloase materiale si nu am semnat note informative, cu atat mai mult delatiuni"", spune el. Liberalul cere sefilor sa solicite CNSAS desecretizarea dosarului sau. ""Toate aceste lucruri vor aparea probabil in urma verificarii la CNSAS. Va rog sa solicitati la CNSAS ca dosarul meu sa fie analizat printre primele"", se arata in scrisoarea deputatului. (Alexandra Chivu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.