Incepand de astazi, echipa stirilor sportive ale Antenei 1 se imbogateste cu o noua prezentatoare: Crina Abrudan. Oradeanca, in varsta de 28 de ani, a schimbat microfonul de reporter pentru pupitrul de prezentator de stiri din sport. Amuzant est
Incepand de astazi, echipa stirilor sportive ale Antenei 1 se imbogateste cu o noua prezentatoare: Crina Abrudan.

Oradeanca, in varsta de 28 de ani, a schimbat microfonul de reporter pentru pupitrul de prezentator de stiri din sport.
Amuzant este faptul ca atunci cand in 2000, s-a angajat la Antena 1 Oradea, Crina a debutat ""pe sticla"" tot prezentand stiri sportive. S-a reorientat in scurt timp spre reportaje, iar faptul ca la inceputul anului 2005 i s-a oferit un post de reporter la Antena 1 Bucuresti, dovedeste ca alegerea a fost corecta. Crina marturiseste ca plecarea de acasa i s-a parut grea, pentru ca a fost prima data cand a plecat de acasa, de la parinti, ea absolvind Facultatea de Stiinte Politice din Oradea si mai spune ca a durat destul de mult pana sa se adapteze la ritmul din Bucuresti. Noua prezentatoare de la Sport spune ca i-a placut mult sa fie reporter si cu siguranta ii vor lipsi deplasarile pe teren, ritmul transmisiunilor live de la fata locului, dar o incanta gandul ca va mai avea parte de adrenalina cand va transmite meciuri de pe stadion.
Crina Abrudan va prezenta, alternativ cu colegii ei Simona Patruleasa si Cosmin Baleanu, toate jurnalele sportive ale zilei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.