Standard a castigat primul punct in actuala editie de campionat, reusind un 1-1 pe terenul lui Genk. Golul formatiei din Liege a fost marcat de Jovanovici (a€™34). Antrenorul Johan Boskamp a folosit echipa: Renard - Deflandre, Onyewu,

Standard a castigat primul punct in actuala editie de campionat, reusind un 1-1 pe terenul lui Genk.

Golul formatiei din Liege a fost marcat de Jovanovici (a€™34). Antrenorul Johan Boskamp a folosit echipa: Renard - Deflandre, Onyewu, Sarr, Matias - Defour, Geraerts, Fellaini, Rapaici (Kovalenko a€™63) - Jovanovici, Sa Pinto (Dupre a€™89).
ACCIDENTARE. Steaua ar putea scapa de cel mai periculos jucator al lui Standard, Milan Rapaici. Mijlocasul croat s-a accidentat in meciul cu Genk si este incert pentru confruntarea cu ros-albastrii din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Rapaici a fost inlocuit in minutul 63 cu Kovalenko, din cauza unor dureri la coapsa. Medicul echipei belgiene nu a vrut sa dea nici un verdict inainte ca jucatorul sa fie supus unor controale amanuntite: ""Este prea curand sa spunem daca este vorba despre o mica ruptura sau de o intindere"". Croatul a marcat ambele goluri ale lui Standard din meciul-tur.

BEITAR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.