Pachet - Astral relanseaza Triplay Astral Telecom a relansat pachetul TriPlay care furnizeaza companiilor servicii integrate de voce, transmisii de date, acces Internet si comunicare multimedia, prin includerea de noi tipuri de servicii. Componenta
Pachet - Astral relanseaza Triplay
Astral Telecom a relansat pachetul TriPlay care furnizeaza companiilor servicii integrate de voce, transmisii de date, acces Internet si comunicare multimedia, prin includerea de noi tipuri de servicii. Componenta de conectivitate include latimi de banda garantate de 64 kbps si alocate de 512 kbps, 1 Mbps sau 2 Mbps. Componenta vizuala include serviciile de televiziune prin cablu care sunt disponibile numai in retelele hibride de fibra optica si cablu coaxial.
UE - Comunicatii prea scumpe
Comisia Europeana a indemnat statele Uniunii Europene sa limiteze pretul la care liniile telefonice sunt inchiriate catre furnizorii de comunicatii in banda larga, pentru ca in unele tari consumatorii au platit tarife de sapte ori mai mari decat pe alte piete. ""Piata unica europeana pentru serviciile de comunicatii electronice este afectata de variatii substantiale intre preturile de inchiriere a liniilor telefonice, care ar trebui sa reflecte valoarea reala a serviciilor oferite"", se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene. Decizia de a adopta plafonul de pret indicat de Comisie va fi la latitudinea autoritatilor nationale de reglementare in domeniul concurentei.
Telecomunicatii - MTC preia Celtel
Operatorul de telefonie mobila kuweitian Mobile Telecommunications Company KSC (MTC) a anuntat ca va prelua operatorul de telefonie pan-african Celtel International BV pentru 3,4 miliarde de dolari in lichiditati, intrand astfel pe una dintre pietele de telefonie cu cea mai puternica rata de crestere, informeaza Dow Jones Newswires. Potrivit termenilor tranzactiei, MTC va achizitiona 85% din actiunile Celtel de la actualii actionari, restul de 15% urmand sa fie preluate in urmatorii doi ani.
Raport - S & T Romania merge mai bine
Furnizorul austriac de solutii informatice S & T a inregistrat, anul trecut, un nivel al vanzarilor, de aproape 220 milioane de euro, cea mai mare crestere fiind raportata in Romania, se arata intr-un comunicat al firmei. Comparativ cu 2003, vanzarile companiei au avansat cu 7%, in timp ce estimarile pentru anul in curs indica atingerea nivelului de 380 milioane de euro. Veniturile totale s-au ridicat anul trecut la 220,8 milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.