Trei consilieri judeteni ai PNL Arad, pe picior de plecare din partid, au cerut ieri excluderea deputatului Titu Gheorghiof din PNL, dupa modelul Monei Musca. Ei au invocat articole de presa care arata ca Gheorghiof a primit verdictul de colabora
Trei consilieri judeteni ai PNL Arad, pe picior de plecare din partid, au cerut ieri excluderea deputatului Titu Gheorghiof din PNL, dupa modelul Monei Musca.

Ei au invocat articole de presa care arata ca Gheorghiof a primit verdictul de colaborator al Securitatii de la CNSAS, insa acesta a fost retras dupa contestatia depusa de deputat. ""Domnul Gheorghiof trebuie exclus din PNL, pentru ca si in cazul Monei Musca partidul s-a dezis de ea chiar daca nu a primit o decizie definitiva de la CNSAS"", a declarat pentru corespondentul Mediafax Sever Jurca, fostul presedinte al PNL Arad. Dosarul CNSAS ar fi fost insa chiar motivul pentru care Gheorghiof a renuntat la functia de ministru imediat dupa nominalizare.
SI LA PD. Si ministrul Educatiei, Mihail Hardau, este acuzat ca a dat cu subsemnatul la Secua€™, in calitate de director educativ al Universitatii Tehnice din Cluj. ""Daca supravegheai un camin unde locuiau studenti straini, erai de interes pentru Securitate. Hardau a facut acelasi lucru ca mine"", a declarat ieri rectorul iesean Nicolae Badea, el insusi colaborator al Securitatii. Hardau neaga acuzatia aratand ca ""nu a cedat presiunilor"" si nu ""are nici un inscris privind vreo colaborare cu Securitatea"". (Oana Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.