HBO intentioneaza sa lanseze un reality-show inspirat din celebrul serial ""Totul despre sex"". Totul este tinut insa strict secret, nefiind furnizate date nici despre numele emisiunii, cu atat mai putin despre premiera ei. La doi ani de cand tele

HBO intentioneaza sa lanseze un reality-show inspirat din celebrul serial ""Totul despre sex"". Totul este tinut insa strict secret, nefiind furnizate date nici despre numele emisiunii, cu atat mai putin despre premiera ei.

La doi ani de cand telespectatorii americani si-au luat ramas bun de la protagonistele serialului de succes ""Sex and the city"" (""Totul despre sex""), canalul de televiziune HBO se pregateste sa lanseze un reality-show inspirat din aceasta productie. Asa cum este moda la Hollywood, cand vine vorba despre filme sau seriale de succes, initial, s-a dorit si in acest caz realizarea unei continuari. Nu de alta, dar in mod regulat, fiecare episod din ""Totul despre sex"" se apropia de opt milioane de privitori.
COPIE LA INDIGO. Urma ca alte patru actrite sa interpreteze celebrele, de acum, personaje amatoare de intalniri fierbinti. Din dorinta de a dinamiza cea de-a doua varianta ""Sex and the city"", producatorii se gandisera la noi aventuri - sexuale, si nu numai - prin faimosul New York. Dar, in urma unor studii de piata, s-a ajuns la concluzia ca aceasta incercare nu se va bucura de aceeasi popularitate printre fanii lui Carrie Bradshaw si ai prietenelor sale. Asa ca producatorii au ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie este realizarea unui reality-show.
DESFASURATOR. Prin urmare, emisiunea va urmari vietile a patru tinere de 20 de ani, fermecatoare si dinamice, care traiesc in Manhattan. Chiar daca totul s-a desfasurat in secret, revista ""Hollywood Reporter"" a dezvaluit ca postul a ""batut palma"" deja pentru realizarea unui ""episod pilot"" care ""descrie viata, sexualitatea si prietenia unor femei dintr-o metropola"". Ba mai mult, HBO a demarat o selectie a celor care vor deveni eroinele emisiunii. Nu se stie insa nimic despre participante, numele show-ului, data premierei sau despre locul unde vor avea loc filmarile. Daca episodul-pilot va avea un succes cel putin la fel de notabil precum serialul, atunci sunt sanse foarte mari ca reality-show-ul sa devina o certitudine. Emisiunea va fi produsa, cel mai probabil, de catre Amy Harris, scenarist si producator pentru serialul ""Totul despre sex"". Ea va fi ajutata de producatorul britanic de reality-show-uri Simon Andreae.

""SEX AND THE CITY"", PE BUNE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.