Deputatii liberali Ioan Ghise si Emilian Francu vor fi pusi in discutia Biroului Permanent Central al partidului in urmatoarea sedinta. ""Ar fi riscant sa fim indulgenti. S-ar banui ca in cazul Monei Musca a fost vorba de o rafuiala si nu vrem sa
Deputatii liberali Ioan Ghise si Emilian Francu vor fi pusi in discutia Biroului Permanent Central al partidului in urmatoarea sedinta.

""Ar fi riscant sa fim indulgenti. S-ar banui ca in cazul Monei Musca a fost vorba de o rafuiala si nu vrem sa existe astfel de suspiciuni"", a spus purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian. Presedintele liberalilor brasoveni, Aristotel Cancescu, nu este de acord cu excluderea lui Ghise din partid. In schimb, senatorul Nicolae Vlad Popa vrea acelasi verdict ca si pentru Musca. In apararea sa, Francu a precizat ca nu a semnat ca ghid BTT ""note nevinovate"", ci rapoarte de activitate obligatorii. ""Nu am fost niciodata sef de personal si nu am semnat informari."" Ioan Ghise a aratat ca a lucrat cu cetateni libieni si atunci a semnat un angajament tip care facea parte din instructiunile de aplicare ale legii privind siguranta nationala. ""Nu am dat verbal sau scris informatii care sa aduca prejudicii cetatenilor romani"", a spus el. (C.V./L.M.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.