""Desteapta-te, Rockule!"" si voteaza pe www.radio3net.ro cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie. Astazi: Nicu Alifantis si Zan. ""«A iubi, aceasta vine, tare de depart
""Desteapta-te, Rockule!"" si voteaza pe www.radio3net.ro cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie.

Astazi: Nicu Alifantis si Zan. ""«A iubi, aceasta vine, tare de departe-n mine,/ a iubi, aceasta vine, tare de departe-n tine...». Este duios, este un romantic nevindecat, sunt adevaruri poetice rostite in graiul graseiat al iubirii, este grecul nostru de aur. O nostalgica amintire, potrivita intre comercial si sublim, intre vis si anotimpuri. Un univers al cuvintelor silabisite in soapta de chihlimbar, cu aroma de sir de cocori"", scrie Radu Lupascu. Puteti vota pana la 1 decembrie 2006. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.