Atleta
Varsta: 16 ani Bianca Perie a castigat, miercuri, medalia de aur in finala probei de Aruncarea ciocanului din cadrul Campionatelor Mondiale rezervate juniorilor, de la Beijing. Atleta romana, care a inregistrat o performanta de 67,38 m
Atleta
Varsta: 16 ani Bianca Perie a castigat, miercuri, medalia de aur in finala probei de Aruncarea ciocanului din cadrul Campionatelor Mondiale rezervate juniorilor, de la Beijing. Atleta romana, care a inregistrat o performanta de 67,38 metri, ceea ce reprezinta un nou record pentru Campionatele Mondiale rezervate juniorilor, a fost urmata pe podium de rusoaica Anna Bulgakova si de chinezoaica Shuai Hao. ""Sunt fericita ca am concurat intr-o tara atat de frumoasa, in fata unui public minunat care asteapta mari performante. Sunt bucuroasa ca am castigat medalia de aur si ca voi fi prezenta la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008"", a declarat Bianca Perie. Pentru obtinerea primei medalii a delegatiei Romaniei la CM de la Beijing, Jurnalul National o declara pe Bianca Perie ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.