Antrenorul lui Galatasaray, fosta glorie belgiana Eric Gerets, a sosit ieri-dimineata in Romania la invitatia fostului presedinte al celor de la FC National, Gino Iorgulescu. INTERES. Tehnicianul formatiei turce a tinut neaparat sa urmareasca meciul
Antrenorul lui Galatasaray, fosta glorie belgiana Eric Gerets, a sosit ieri-dimineata in Romania la invitatia fostului presedinte al celor de la FC National, Gino Iorgulescu.
INTERES. Tehnicianul formatiei turce a tinut neaparat sa urmareasca meciul selectionatelor de tineret ale Romaniei si Irlandei de Nord, disputat aseara la Urziceni. Gerets a primit cateva referinte bune despre unii dintre fotbalistii din lotul selectionatei under 21 pregatite de Emil Sandoi. Unul dintre fotbalistii pe care belgianul a dorit sa-l vada pe viu este mijlocasul dreapta al Nationalului, Ovidiu Herea. De asemenea, stoperul Rapidului, Marius Constantin, se afla si el pe lista fotbalistilor susceptibili de un transfer la Galatasaray Istanbul. In schimb, Eric Gerets nu s-a aratat interesat de vizionarea meciului reprezentativelor de seniori dintre Romania si Cipru, jucat aseara. (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.