Dragos Anastasiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de fotbal in sala din cadrul FRF, pentru a se alatura unui proiect privat - infiintarea Asociatiei pentru Promovarea Sportului ""Numarul Unu"". ""Mi-am dat demisia pentru a ma
Dragos Anastasiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de fotbal in sala din cadrul FRF, pentru a se alatura unui proiect privat - infiintarea Asociatiei pentru Promovarea Sportului ""Numarul Unu"".

""Mi-am dat demisia pentru a ma alatura acestui fenomen, mult mai bine gandit si mai bine organizat. FRF nu are timp pentru futsal. La echipa din Divizia A, bugetul anual e de 100.000 de euro, pe care sponsorii ii dau din placere. Cand arbitrajele sunt puse sub semnul intrebarii, cand sunt aranjamente, atunci placerea dispare"", a afirmat Anastasiu. Daniel Robe, membru in Comitetul Executiv al FRF, a precizat: ""Dupa alegerile de la Federatie, am incercat sa fac ceva impreuna cu Dragos Anastasiu, dar nu s-a reusit"". Asociatia are ca scop sustinerea fotbalului neconventional la nivel de amatori prin alcatuirea a doua echipe ale Bucurestiului: una de fotbal in sala, rezultata din comasarea echipelor Eurolines si Auto Total, si una de fotbal feminin. Directorul proiectului, Mihai Staicu, a anuntat ca echipa de fotbal in sala Atletic Club are ca obiectiv lupta pentru titlu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.