Scandalul de la Agentia Romana pentru Investitii Straine (ARIS) ia proportii. Vicepresedintele Gabriela Vasile sustine ca ""foloasele necuvenite"" pe care sefa sa, Ana Maria Cristina, a acuzat-o ca le-a primit de la un investitor strain constau intr-un set de lenjerie de pat si tigari.

Un protocol ce valora sub limita de 200 de euro impusa de lege pentru a fi declarat si care a fost donat unui camin de batrani.
AMENINTARE CU PROCES. Vasile o va da in judecata pe Cristina pentru declaratii calomnioase si acuza ca ""hotul striga hotii!"". Ea a trimis Guvernului un raport conform caruia presedintele ARIS e suspect de inalta coruptie si de conflicte de interese. Cum Cristina si sotul ei sunt asociati la firme din grupul Mini Prix, Vasile o acuza ca faciliteaza obtinerea vizelor de lunga sedere in Romania pentru partenerii de afaceri ai firmelor respective. In plus, Cristina a angajat societatea Agresiv Media sa faca site-ul ARIS pentru un onorariu de 11 ori mai mare decat cel platit aceleiasi firme pentru site-ul Mini Prix. Corpul de Control al Guvernului va verifica toate acuzatiile
legate de conducerea ARIS.