Pentru a trece in faza urmatoare a preliminariilor Campionatului European, echipa pregatita de Emil Sandoi mai are un hop, Germania, partida urmand a se disputa la 5 septembrie, in deplasare. Primul meci oficial pentru Emil Sandoi pe banca natio

Pentru a trece in faza urmatoare a preliminariilor Campionatului European, echipa pregatita de Emil Sandoi mai are un hop, Germania, partida urmand a se disputa la
5 septembrie, in deplasare.

Primul meci oficial pentru Emil Sandoi pe banca nationalei de tineret a coincis cu un succes facil, 3-0, in fata unei modeste echipe a Irlandei de Nord. Daca scorul l-a multumit pe tehnician, in schimb da de gandit concentrarea in fazele de finalizare.
SPERANTE. ""O victorie care ne da sperante. Sunt multumit de jocul baietilor, dar ma nelinistesc putin ratarile. Pe viitor ne trebuie mai multa concentrare. Acum ne gandim cu sperante la meciul cu Germania si, in functie si de rezultatul dintre irlandezi si ei, vom face calcule"", a declarat la final tehnicianul tricolorilor mici. Acesta a tinut sa adauge faptul ca adversarul de joi nu este chiar de neluat in seama, cu atat mai importanta este victoria: ""Irlanda de Nord venea dupa sase victorii consecutive si stiam ca vom intalni un adversar incomod. Victoria putea fi mult mai categorica"".
MULTUMITI. La randul sau, antrenorul oaspetilor, Roy Millar, a recunoscut justetea victoriei Romaniei: ""Felicit echipa Romaniei, a jucat mai bine. A castigat mai ales datorita liniei de mijloc, care a dominat terenul"". Capitanul tricolorilor, Cosmin Moti, este multumit: ""Ne-am indeplinit scopul, desi mi-as fi dorit o victorie mai categorica. Suntem multumiti si speram ca in Germania vom fi mai buni decat ei si vom merge mai departe"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.