Cu incepere de luni, aproape 43.000 de elevi din toate judetele tarii se vor prezenta la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Astfel, in zilele de 21 si 22 august se va sustine examenul la Limba si Literatura romana, proba orala;
Cu incepere de luni, aproape 43.000 de elevi din toate judetele tarii se vor prezenta la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat.

Astfel, in zilele de 21 si 22 august se va sustine examenul la Limba si Literatura romana, proba orala; 23-24 august - examenul la limba moderna, proba orala, 28 august - Limba si Literatura romana, proba scrisa, 30 august - proba obligatorie a profilului, scrisa sau practica, 31 august - proba la alegere din aria curriculara specifica specializarii, proba scrisa sau practica, 1 septembrie - proba la alegere din celelalte arii curriculare, scris sau practic. La 4 septembrie vor fi afisate rezultatele provizorii. In aceeasi zi, intre orele 16:00 si 20:00, pot fi depuse contestatiile, la care se vor afisa rezultatele la data de 7 septembrie. La prima sesiune a examenului de Bacalaureat, desfasurata in perioada iunie-iulie, au participat 186.886 de absolventi (97,7% din totalul inscrisilor) si au promovat 80,47%. Potrivit unei declaratii a lui Mihail Hardau din urma cu doua saptamani, pana la 31 august, MEdC va elabora un pachet de masuri care vor stabili normele de desfasurare a testelor nationale si a Bacalaureatului pentru anul 2007, care ""sa dea examenelor nationale normalitate si moralitate"". (Magda Colgiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.