COMENTARIUL SPECIALISTULUI Desi temperatura aerului a marcat o usoara scadere, ieri, valorile termice inregistrate la orele amiezii au fost majoritatea specifice unei zile de vara, respectiv mai mari de 25 de grade. Un sistem frontal care va

COMENTARIUL SPECIALISTULUI

Desi temperatura aerului a marcat o usoara scadere, ieri, valorile termice inregistrate la orele amiezii au fost majoritatea specifice unei zile de vara, respectiv mai mari de 25 de grade. Un sistem frontal care va evolua rapid deasupra Europei de Sud-Est si implicit a tarii noastre va aduce un nou val de aer mai rece. Dar vantul va avea intensificari de scurta durata si in timpul ploilor, care vor avea mai ales caracter de aversa, insotite de descarcari electrice. In zonele montane inalte vor fi averse de lapovita si chiar ninsoare. Astfel de manifestari vor fi in zona geografica a Romaniei in zilele de sfarsit ale acestei saptamani, dupa care vremea va reveni la ceea ce inseamna o toamna frumoasa si blanda.
(meteorolog Romica Jurca)

AZI IN TARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.