Unul dintre cei mai apreciati jucatori ai oltenilor, australianul Michael Baird, a plecat marti seara in Australia. Logodnica sa, Angie, se zbate intre viata si moarte intr-un spital din Sydney.

Aflat in cantonament, unde pregatea meciul din etapa a 4-a a Ligii 1, din Giulesti, cu Rapid, atacantul Universitatii a fost informat ca iubita sa Angie in varsta de 22 de ani a fost internata de urgenta la un spitalul din Sydney, din cauza unei meningite agravate.

In consecinta, Baird a parasit marti seara Craiova. Vestea i-a tulburat pe colegii de echipa, care o cunosteau foarte bine pe Angie, ea fiind prezenta la cheful promovarii, alaturi de Michael. ""Parea foarte sanatoasa"", spunea un jucator. Acum, logodnica lui Baird se afla in coma, iar fotbalistul doreste sa-i fie alaturi pe patul de spital.
SE INTOARCE. La plecarea din Banie, atacantul a promis conducerii ca, indiferent de modul in care va evolua starea sanatatii lui Angie, va reveni la Craiova la inceputul saptamanii viitoare, pentru a putea evolua in meciul cu Dinamo. Coechipierii i-au promis: ""Vom juca pentru tine cu Rapid"".

MITITELU: ""LA ANUL, SIGUR VOM IESI IN EUROPA""