Giulestenii ii pierdusera pe Pancu, pe Daniel Niculae si pe Viorel Moldovan. Ulterior, ultimul a revenit, a fost adus si Griffiths, iar acum e posibil sa ajunga si Ionut Mazilu.

Performantele Rapidului din sezonul trecut au avut la baza si atacul. Daniel Niculae, Viorel Moldovan si Pancu, dublati de Buga si de Burdujan, au facut din Rapid o echipa redutabila. La finalul campionatului, Pancu s-a reintors in Turcia, Niculae s-a transferat la Auxerre, iar Moldovan a anuntat ca se lasa de fotbal.
PANICA. Razvan Lucescu intrase in panica. Dupa ""telenovela Timisoara"", australianul Ryan Griffiths a ajuns in Giulesti pentru 1,5 milioane de euro. Au urmat rugaminti pentru revenirea lui Moldovan, care a cedat. Acum, foarte aproape de a semna cu Rapid se afla si Ionut Mazilu, golgeterul editiei trecute de campionat. In prezent, Lucescu junior are la dispozitie sase atacanti la care s-ar adauga si Mazilu. Situatie ce poate crea tensiune intre jucatori, ei putandu-se considera defavorizati in cazul in care nu prind nici lotul de 18.

ATACANTI