Directorul Editurii Tritonic
Varsta: 40 de ani Directorul Editurii Tritonic, Bogdan Hrib, se numara printre cei 18 editori sau agenti literari din intreaga lume alesi sa participe anul acesta la programul de stagii al Targului de Carte de la
Directorul Editurii Tritonic
Varsta: 40 de ani Directorul Editurii Tritonic, Bogdan Hrib, se numara printre cei 18 editori sau agenti literari din intreaga lume alesi sa participe anul acesta la programul de stagii al Targului de Carte de la Frankfurt. ""Targul de Carte de la Frankfurt organizeaza un program de fellowship pentru editori si agenti literari cu o experienta minima de trei-patru ani, din zona executiva, in saptamanile premergatoare targului."" Anul acesta, programul se va desfasura intre 23 septembrie si 8 octombrie. ""Vom avea o saptamana de cursuri la un centru de conferinte din Frankfurt. In a doua saptamana vom avea vizite la edituri"", a spus Bogdan Hrib. Pentru selectionarea sa, devenind astfel singurul participant din sud-estul Europei, cu exceptia unui croat, Jurnalul National il declara pe Bogdan Hrib ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.