Considerat a fi cel mai dur circuit hard-enduro din lume, raliul Red Bull Romaniacs a adunat la start aproape toata crema pilotilor la nivel mondial. Organizatorii s-au falit cu aceste reusite, au realizat un circuit bun, dar nu au luat in calc
Considerat a fi cel mai dur circuit hard-enduro din lume, raliul Red Bull Romaniacs a adunat la start aproape toata crema pilotilor la nivel mondial.

Organizatorii
s-au falit cu aceste reusite, au realizat un circuit bun, dar nu au luat in calcul si ostilitatea care ar putea surveni din partea localnicilor. Din cauza rautatii s-a recurs chiar la modificarea etapei Breaza - Fagaras, pentru ca niste sateni au interzis amplasarea service-urilor langa caselor lor. La Campul lui Neag, un taran a pretins 200 RON, pentru ca a fost deranjat de zgomotul facut de motociclete!
VIOLENTE. Conform participantilor, satenii s-au dedat chiar la violente. Giovanni Sala pretinde ca a fost lovit de un localnic cu biciul in Muntii Parang in momentul in care a trecut cu motocicleta pe langa caruta sa: ""A zis ca i-am speriat caii"", a povestit pilotul italian. Laurentiu Nedelcu a povestit ca a fost alergat cu coasa de o localnica pe motiv ca a trecut prin curtea ei. De asemenea, pilotii de la clasa profesionisti, care trebuia sa treaca pe sub un pod de pe langa telescaunul din Parang, au fost injurati si amenintati cu o lopata de un satean deranjat ca motociclistii ii tasau iarba pe care avea de gand sa o coseasca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.