Bulgaria a terminat la egalitate, 0-0, cu Tara Galilor, iar Slovenia a remizat, 1-1, cu Israelul. Tricolorii vor deschide seria meciurilor de calificare la Euro 2008 la 2 septembrie, chiar impotriva vecinilor de la sud de Dunare. Reprezentativa Bu

Bulgaria a terminat la egalitate, 0-0, cu Tara Galilor, iar Slovenia a remizat, 1-1, cu Israelul. Tricolorii vor deschide seria meciurilor de calificare la Euro 2008 la 2 septembrie, chiar impotriva vecinilor de la sud de Dunare.

Reprezentativa Bulgariei, prima adversara a Romaniei in cursa de calificare la Euro 2008, a remizat marti seara, 0-0, cu Tara Galilor. Desi putinii spectatori prezenti pe Liberty Stadium din Swansea nu au avut parte de goluri, pentru ambele echipe a fost un test util inaintea debutului in preliminariile Euro 2008.
REMIZE. Antrenorul Hristo Stoicikov a trimis pe teren din primul minut trei ""britanici"": fundasul lui Charlton, Radostin Kisisev, vedeta scotienilor de la Celtic, Stilian Petrov, si noua achizitie a lui Tottenham, Dimitr Berbatov. De altfel, acesta din urma s-a regasit in centrul fiecarui atac al bulgarilor, dar fara sa concretizeze nimic pe tabela.
Cu toate ca a deplans absenta golurilor, tehnicianul bulgar s-a aratat multumit de calitatea jocului prestat de elevii sai. Stoicikov a utilizat in partida cu Tara Galilor urmatoarea echipa: Petkov (Ivankov a€™46) - Kisisev (I. Todorov a€™73), Kirilov, Tomasici, Wagner - Angelov (Iliev a€™81), Berbatov, Peev (Georgiev a€™56), Iankov (S. Todorov a€™64) - M. Petrov (Lazarov a€™57), S. Petrov. Romania va juca impotriva vecinilor de la sud la 2 septembrie, la Constanta, in primul meci al grupei G de calificare. Tot un rezultat de egalitate, 1-1, a obtinut si Slovenia, o alta rivala a nationalei lui Victor Piturca in preliminariile Euro 2008. Selectionerul Branko Oblak a trimis in teren impotriva Israelului urmatorii jucatori: B. Mavrici - Ilici, M. Mavrici, Cesar (Aljancici a€™46), Knavs - Zavrl (Komac a€™46), Zlogar (Cipot a€™90), Koren, Ceh (Sukalo a€™64) - Novakovici, Lavrici (Ljubijantici a€™46).
CRITICI. Intr-o alta partida amicala disputata marti seara, Spania nu a reusit decat un 0-0 in fata Islandei. Presa iberica a apreciat ca aceasta a fost cea mai urata prestatie a primei reprezentative din ultimii doi ani. ""Este unul dintre cele mai slabe meciuri de cand sunt selectioner"", a recunoscut chiar Luis Aragones. ""O Spanie fara imaginatie a fost incapabila sa marcheze un gol in poarta slabei Islande, care a surprins prin agresivitatea sa"", a comentat cotidianul AS.

LOCUL 26


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.