Cu doua zile inaintea meciului programat in etapa a IV-a din Liga 1, FC National a cerut control antidoping pentru jucatorii ambelor echipe. ""Am facut acest demers pentru ca vrem sa eliminam orice suspiciune. Conform procedurii oficiale, fiind e
Cu doua zile inaintea meciului programat in etapa a IV-a din Liga 1, FC National a cerut control antidoping pentru jucatorii ambelor echipe.

""Am facut acest demers pentru ca vrem sa eliminam orice suspiciune. Conform procedurii oficiale, fiind echipa-oaspete, noi vom suporta cheltuielile celor patru teste antidoping care vor fi efectuate jucatorilor celor doua echipe"", a explicat Mihai Ionescu, directorul sportiv al ""bancarilor"". Bucurestenii au solicitat si schimbarea arbitrului Anton Helesteanu. ""In cazul in care Helesteanu nu va fi inlocuit, propunem ca observator de arbitri la aceasta partida sa fie presedintele CCA, Gheorghe Constantin"", a mai spus Mihai Ionescu.
Iuliu Muresan, presedintele ardelenilor, nu a parut deranjat de cerinta adversarului. ""Nu e nici o problema daca au cerut control antidoping. CFR recurge la o singura substanta dopanta, si aceasta se numeste Dorinel Munteanu. Iar la National, Iacov este antidopingul."" Referitor la Helesteanu, Muresan a negat orice legatura cu acesta: ""Nu avem nici un prieten sau apropiat arbitru. Ba am avut numai probleme cu arbitrii si cu CCA. Lor le e frica de noi si incearca sa-si faca curaj prin declaratii de genul asta"". Cererea facuta de FC National pentru schimbarea lui Helesteanu a fost respinsa de CCA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.