Macpherson si Klum se bat pe porecla Elle Macpherson a acuzat-o pe colega sa de breasla Heidi Klum ca i-a furat porecla, dupa ce fotomodelul a folosit ""titulatura"" ""The Body"" (""Corpul"") intr-o reclama. Australianca spune ca ea

Macpherson si Klum se bat pe porecla

Elle Macpherson a acuzat-o pe colega sa de breasla Heidi Klum ca i-a furat porecla, dupa ce fotomodelul a folosit ""titulatura"" ""The Body"" (""Corpul"") intr-o reclama. Australianca spune ca ea a folosit prima acest supranume intr-o autodescriere pentru revista Time, pe coperta careia a aparut in 1986. ""Am vazut o reclama la un produs marca Victoriaa€™s Secrets in care Klum spunea: «Mi se spune The Body, iar acum au botezat un sutien cu numele meu» si am ramas fara replica. Noi am utilizat pseudonimul in mai multe materiale publicitare si toata lumea stie ca The Body este Elle"", a declarat Melissa Edwards, purtatorul de cuvant al celebrului fotomodel australian.

Lizzy Jagger, imaginea Marks&Spencer

Fiica de 22 de ani a lui Mick Jagger, Elizabeth, a devenit imaginea Marks&Spencer, semnand un contract in valoare de 200.000 de lire sterline. Ea se alatura astfel altor fotomodele care contribuie la promovarea companiei: Twiggy, Erin Oa€™Connor, Laura Bailey si Noemi. Pe lista firmelor cu care Lizzy a avut contracte de publicitate se numara Mango si Lancome.

Actorul Lou Diamond Phillips, arestat
Actorul Lou Diamond Phillips a fost arestat sub acuzatia de violenta domestica, dupa ce a batut-o pe concubina sa. Potrivit oamenilor legii, Phillips (44 de ani) se afla in custodia politiei, iar pentru a fi eliberat trebuie sa plateasca o cautiune de 50.000 de dolari. Cu toate acestea, Erik Bright, purtatorul de cuvant al starului hollywoodian, a declarat ca actorul a fost eliberat dupa numai cateva ore, totul fiind o mica neintelegere. El a adaugat ca Phillips nu va fi trimis in judecata.

Aguilera nu vrea reality-show-uri

Christina Aguilera si sotul sau, Jordan Bratman, au fost asaltati cu propuneri de a participa la diverse reality-show-uri. Cei doi n-au dorit insa sa urmeze calea aleasa de alte cupluri celebre si au refuzat toate ofertele. ""Noi vrem sa ne protejam casnicia"", a fost raspunsul Christinei. Se poate spune ca Aguilera si sotul sau au luat o hotarare inteleapta, avand in vedere ca dupa participarea la reality-show-uri, cuplurile Jessica Simpson & Nick Lachey, Travis Barker & Shanna Moakler, Carmen Electra & Dave Navarro si Britney Spears & Kevin Federline au inceput sa aiba probleme, ba chiar unii au divortat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.